Connect with us

Minunile noastre muncitoare, 100% romanesti

Sport

Minunile noastre muncitoare, 100% romanesti

Va imaginati deja cine sunt aceste „MINUNI MUNCITOARE„.
Sunt SPORTIVII ROMÂNI care nu contenesc sa ne dovedeasca faptul ca au, intr-adevar, chef de munca. Toata presa vuieste, mai ales pe Facebook, in timp real. Imagini care ne fac fericiti impanzesc mass media si este un sentiment al naibii de inaltator ca toti cei 19-22 milioane de romani (cine mai stie cati suntem… ) sa afle ca sunt conationali cu aceste „MINUNI MUNCITOARE”.

Despre cifre si nume abunda netul in aceste momente insa, consider, cel mai important este FENOMENUL. Nu ma pot abtine, totusi, sa amintesc faptul ca echipa lotului national feminin de gimnastica are doi antrenori la fel de minunati, unul de Cartea Recordurilor: Octavian Belu – “Cel mai de succes antrenor al tuturor timpurilor”.

Ai invins? Continua! Ai pierdut? Continua! Avem suficient de invatat de la acesti copii care ne aduc lacrimile pe obraji, de fiecare data. Ramanem cu „Minunile noastre muncitoare” in suflet si cu aceste doua imagini, cu fantastice si adanci semnificatii:


sursa foto: sport.ro

Fac intotdeauna doar ce-mi place. Online, sport, studiez oamenii, exagerez cu sinceritatea. Sunt un pic altfel, doar un pic, aici nu ma dau in stamba :).

2 Comments

2 Comments

 1. jeanette

  05/08/2012 at 19:42

  Asta e un domeniu in care excelam , ne place sa spunem ….dar , de fapt este impropriu , copii acestia deosebiti exceleaza .
  Daca s-ar putea sa-i luam ca exemplu , un exemplu de integritate morala si munca atunci am fi cu adevarat un popor deosebit .
  Altfel , fiecare padure cu florile si uscaturile ei …

 2. Edi

  05/08/2012 at 20:12

  Te-as contrazice, daca as avea argumente.

Poți comenta, azi e free, pe bune :)

More in Sport

Optimizeaza-ti textul

Zoom in Regular Zoom out

Recomand cu placere

Proiecte

Cele mai noi articole

To Top