Connect with us

Calin – un copil, o poveste, o speranta la viata

Calin – un copil, o poveste, o speranta la viata

Life Things

Calin – un copil, o poveste, o speranta la viata

Cine este Calin? De ce ma implic pentru a-i da o sansa… la viata? De ce vreau sa va rog si pe voi sa intindeti o mana de ajutor?

Calin – un copil, o poveste, o speranta la viata
Printr-un concurs de imprejurari, dupa 25 de ani, imi revad un bun coleg de liceu si, dupa cateva amintiri readuse in actualitate, aflu ca baietelul lui, in varsta de doar 8 anisori, este grav bolnav.

Cum, legaturile din liceu sunt, de cele mai multe ori, prea solide ca sa le poti trata cu indiferenta, fiind perioada cand nu esti marcat deloc dar absolut deloc de interese, cel putin asa a fost atunci, in anii 80, decid sa fac ceva pentru familia Ungureanu.

Neavand copii e greu sa traiesti suferinta la adevarata intensitate si cred ca sentimentele unui parinte fata de copilul lui sunt prea greu de exprimat.

calin-ungureanuCalin, o fire vesela de altfel, are o dubla problema. Sufera de tetralogie Fallot (malformatie cardiaca), boala se manifesta prin lipsa oxigenului la nivelul intregului organism. Si, cum nu se putea mai rau, la 4 ani dupa nastere i se adauga un al doilea diagnostic: autism, motiv pentru care, se pare, medicii amana operatia.

Cine sunt prietenii lui cei mai buni? Computerul si telefoanele mobile…

Mama lui Calin: „Va rog cu sufletul sa ne ajutati dumneavoastra, suflete de oameni, sa n-ajungem in situatia de a accepta ceea ce noi singuri nu putem schimba si nici macar incerca, pentru ca eu una stiu ca atata putere si intelepciune n-as putea avea! Vreau ca si copilul meu sa traiasca”

Calin – un copil, o poveste, o speranta la viata… Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul lui.
Il poti sustine online sau poti dona acum pentru el.
Multumesc.

Ma incapatanez sa fac doar ce-mi place: online, sport, cateva calatorii. Studiez oamenii si ii las sa ma surprinda, reusesc.

Click to comment

Poți comenta, azi e free, pe bune :)

Optimizeaza-ti textul

Zoom in Regular Zoom out

Recomand cu placere

TOP 7 Cele Mai Citite

Proiecte

To Top