Connect with us

Cand pierdusem ultima speranta… AjungemMari.ro

Life Things

Cand pierdusem ultima speranta… AjungemMari.ro

Exact in momentul in care pierdusem speranta ca suntem oameni, ca in Romania exista oameni care trimit un picut de bine din binele lor, mult sau putin, catre cauze nobile, imi iese in cale Asociatia Lindenfeld, proiectul AjungemMari.ro, pe care il gasim si pe facebook, al carui coordonator este Iarina Stefanescu.

atelier de dovlecit_optDespre acesta, aflam de la Iarina: „Programul, desfasurat de Asociatia Lindenfeld, are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societatii, ca educatia, sanatatea, protectia mediului sau dezvoltarea sustenabila.

De acest program beneficiaza copii si tineri orfani, abandonati, copiii strazii sau cei care provin din familii foarte sarace. Incercam sa oferim servicii educationale si sociale pentru copiii si tinerii institutionalizati din Bucuresti, in parteneriat cu Directiile Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului.

Asa ca, impreuna cu copiii de la centru si evident cu Iarina, de Halloween, am extins putin sarbatoarea si sambata, 1 noiembrie, am mers la Targusorul Brancovenilor, Atelierul de Dovlecit – „Poteca dovlecilor fermecati in Parcul Marvin dovleacul creatorilor_optMogosoaia”, eveniment organizat de Asociatia Manieres, cu Simona, sotia mea, si Silvia, alt voluntar care simte ca binele trebuie facut.
Dovleceala la patrat acolo :), ne-am impartit in echipe si cu operele ne-am prezentat apoi la masa juriului, unde am si primit binemeritatele diplome de creatori.

Urmatorul popas a fost la Palatul Mogosoaia la doar cateva sute de metri de atelier, unde am fost primiti regeste de gazde. Multumim!
Palatul Mogosoaia 2_opt
Palatul poarta numele vaduvei boierului Mogoș care detinea pamantul pe care a fost construit. Palatul Mogosoaia a fost in posesia familiei Brâncoveanu timp de aproximativ 120 de ani, trecand apoi in proprietatea familiei Bibescu.

In speranta ca le-a placut copiilor, gandim si alte „aventuri” similare. Daca aveti propuneri si/sau vreti sa va implicati, stiti unde ma gasiti.
Multumim GSM Trans si, personal, domnului Florin Ghitulescu pentru ca ne-au pus la dispozitie masina cu care s-au deplasat copiii.

Si, dupa cum stiti, cand se implica Tecsan… se vede, am contactat alti prieteni vechi, echipa de la EuPlatesc.ro, pentru ca AjungemMari.ro sa aiba pagina dedicata pentru donatii prin card si sms, si vor avea.

Va promit ca veti mai auzi de acest proiect si de altele similare, asa cum am mai discutat si despre Calin.

Apropos, aveti idee cum se simte cineva cand face un bine fara sa astepte moneda? Orice s-ar scrie nu se poate compara cu realitatea, Incercati!

Fa donatii! Incepand de la 10 Lei, pe site-ul fundatiei.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Poți comenta, azi e free, pe bune :)

Optimizeaza-ti textul

Zoom in Regular Zoom out

Recomand cu placere

Aboneaza-te!

Cele mai citite

Proiectele mele

To Top