Connect with us

„Draculea, Fratia Dragonului” – in cinema, la TV sau… in sertar

andrei chiriac - regizor Draculea, Fratia Dragonului

Life Things

„Draculea, Fratia Dragonului” – in cinema, la TV sau… in sertar

Draculea, un film al carui regizor ar putea fi Andrei Chiriac, are deja acordul scris al TVR pentru difuzare. Trebuie „doar” sa gaseasca finantarea necesara productiei

andrei chiriac - regizor Draculea, Fratia Dragonului
Proiectul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta si se doreste a fi o redescoperire a istoriei noastre intr-un mod cu totul original.
Pe langa faptul ca este un produs de divertisment, reprezinta si un mediu educational. Informatii istorice bazate pe evenimente reale vor fi portretizate pe parcursul filmului.

Este, in primul rand, o incursiune in istorie, intr-o epoca in care eroismul se impleteste cu spiritul de aventura. In aceeasi masura este un film despre oamenii acelor timpuri, despre eroii care au purtat povara legamintelor sacre fata de viitorul nostru” – Ionut Daniel Tecsan, autor.

Locatiile selectate pentru filmari sunt elemente de promovare turistica: Bucuresti, Targoviste, Mănăstirea Snagov, Platoul Babele – Sfinx, muntii Bucegi, Pestera Ialomicioarei, Sighisoara, Brasov, Zona Rasnov, Sibiu, Hunedoara (Castelul Corvinilor).

Andrei Chiriac: „Filmul imbina istoria si frumusetile Romaniei, un aspect inedit pentru cinematografia noastra din ultimii 25 de ani. Spectatorii au nevoie de eroi autentici.

Daca „Draculea, Fratia Dragonului” va ajunge in cinema sau la TV aflam dupa ce gasim finantarea care sa permita demararea proiectului, altfel va ramane in…  sertar.
Asadar, companiile interesate in sponsorizarea proiectului sau chiar in productia acestuia il pot contacta pe Andrei pentru detalii pe adresa andreichiriacnyc(at)yahoo.com sau la telefon: 0722.281.742.

Pe langa beneficiile contractuale, sponsorii filmului isi pot promova produsele/serviciile in spoturile de pe parcursul filmului, momente agreate in contractul cu televiziunea care face difuzarea.
Sponsorii vor fi mentionati si in interviurile din presa scrisa, iar in cele televizate sau online vor fi afisate bannere cu logo-urile si produsele acestora. Difuzarea trailerului va fi, de asemenea, insotita de afisarea insemnelor dorite de sponsori.

andrei chiriac - istorii despre vlad voievod draculea
O scurta prezentare este disponibila pentru download aici.
De mentionat este ca echipei i s-a recomandat deja de un producator extern sa-l traduca in limba engleza si sa faca demersurile necesare astfel incat filmul sa fie promovat si difuzat la nivel international.

Daniel Tecsan: „Imi doresc ca filmul sa fie o chemare a publicului romanesc la un altfel de spectacol. Cred ca romanii au nevoie de eroii lor, si slava cerului istoria ne ofera o pleiada de eroi pe care trebuie doar sa-i redescoperim.
Obiectivul este ca DRACULEA, Fratia Dragonului sa redeschida drumul filmului istoric.
Este un concept nou pentru ceea ce inseamna filmul istoric romanesc. Pentru (tele)spectator va fi o aventura electrizanta asa cum nu a mai vazut si sunt ferm convins ca filmul va avea succes.
Putem realiza productii care sa aduca publicul fie in sala de cinema, fie in fata televizorului. DRACULEA va fi dovada vie ca se poate. DRACULEA vine cu forte proaspete si cu o aventura pe care nicio productie romaneasca nu a mai realizat-o

Prima informatie pe care am gasit-o despre Andrei Chiriac, inainte sa-l cunosc personal, a fost ca filmul istoric regizat de el, „Istorii despre Vlad Voievod Draculea, reprezinta Game of Thrones in versiunea romaneasca 🙂 – aspect pe care, regizorul poate modest, il considera exagerare.
Iata si ce spunea Andrei pe Adevarul LIVE.

In distributia acestuia ii putem vedea pe Aureliu Surulescu, Vasile Lupasc sau Yoshio IIzuka – actor cunoscut din Ultimul Samurai sau Piraţii din Caraibe. Iata cateva secvente din trailerul acestuia:

credit foto: conturi personale de Facebook Ranta Alex, Alexandru Pais

Ma incapatanez sa fac doar ce-mi place: online, sport, cateva calatorii. Studiez oamenii si ii las sa ma surprinda, reusesc.

Click to comment

Poți comenta, azi e free, pe bune :)

Optimizeaza-ti textul

Zoom in Regular Zoom out

Recomand cu placere

TOP 7 Cele Mai Citite

Proiecte

To Top