Connect with us

Dreamhack Bucuresti 2012, un succes?

Fnatic the Winner - finala

Life Things

Dreamhack Bucuresti 2012, un succes?

Fnatic the Winner - finalaEu vreau sa cred ca da, Dreamhack Bucuresti 2012 a fost primul mare succes pentru gamingul romanesc.
Sper ca de data asta, cu o organizare care, personal, mi s-a parut foarte buna Romania sa prinda radacini pe harta gamingului, publisherii sa accepte ca jocurile sa fie localizate – asa cum este de exemplu Polonia, unde tot ce inseamna Electronic Arts are polska cover.

Dreamhack Bucuresti 2012 20-21 octombrie, a avut de toate: unii dintre cei mai talentati jucatori din lume, concert, fete :-p, tombole, concursuri, accesorii de gaming la preturi exceptionale, comentatori de top, transmisiuni live, premii substantiale, peste 1500 platitori de bilete.
S-a jucat Counter Strike, Starcraft II si League of Legends.

Finala mare a adus fata in fata doua echipe nordice, Fnatic si Anexis. Desi experienta si skill-urile individuale al Fnatic-ului ii impuneau fara probleme, au reusit abia dupa 2 runde de prelungiri sa fie declarati campioni si sa plece acasa cu cei 5.000 EUR rezervati pentru locul I.

In finala mica, echipa romaneasca IGG.H s-a luptat cu GamerHouse insa nu au reusit sa ocupe decat pozitia a 4-a, un rezultat oricum foarte bun. Sa le uram succes in urmatoarele meciuri.

Colegii mei de la GamersClub.ro au scris pe larg despre Dreamhack Bucuresti 2012 si va invit sa-l cititi.

Continue Reading
You may also like...

Ma incapatanez sa fac doar ce-mi place: online, sport, un pic de travel. Studiez oamenii si ii las sa ma surprinda, reusesc. In ultima vreme... ma transform.

Click to comment

Poți comenta, azi e free, pe bune :)

Optimizeaza-ti textul

Zoom in Regular Zoom out

Recomand cu placere

TOP 7 Cele Mai Citite

Proiecte

To Top