Connect with us

Zile si nopti de Football Manager

Football Manager, jocul

Life Things

Zile si nopti de Football Manager

imagine istorica Cip 03Aventura Football Manager, cel dintai joc pe care l-am „consumat” cu maxima placere in anii copilariei.

Primul calculator, pentru ca se impunea sa mentionez si asta, pe care l-am avut a fost un CIP 03, primit cadou undeva la inceputul anilor 90, cand jocurile se incarcau de pe casetofon cu sunetele oribile aferente.

Football Manager, chiar nu mai stiu ce editie, a fost jocul la care numarul instalarilor, 5-6 parca, a fost cu unul mai mic decat cel al dezinstalarilor pentru ca la un moment dat chiar trebuia sa renunt :).

De fiecare data o luam de la capat cu reconstructia stadioanelor pana la capacitati de cateva zeci de mii de locuri, jucatori cumparati, antrenati si vanduti apoi, antrenori de inlocuit, sedinte tactice samd.
Ca in povesti, cate 3 zile si 3 nopti au durat primele reprize ale aventurii Football Manager, cel dintai joc pe care l-am „consumat” din plin.

Football Manager, joculAmintiti-va si voi de primul joc, intr-un mod activ, participand la concursul administrat de BlogalInitiative.ro, pentru care trebuie doar sa faceti un exercitiu provocator de memorie si apoi, v-ar deranja sa castigati un joc Diablo 3 sau tricoul Diablo 3 Tyrael Side?

sursa foto: alexescu.wordpress.com

Continue Reading
You may also like...

Ma incapatanez sa fac doar ce-mi place: online, sport, un pic de travel. Studiez oamenii si ii las sa ma surprinda, reusesc. In ultima vreme... ma transform.

1 Comment

1 Comment

  1. cotos

    20/08/2012 at 14:07

    Mama ce vremuri, ce jocuri…Devoram jocul asta…Pacat ca s-au terminat vremurile alea de pionerat…

Poți comenta, azi e free, pe bune :)

Optimizeaza-ti textul

Zoom in Regular Zoom out

Recomand cu placere

TOP 7 Cele Mai Citite

Proiecte

To Top