Connect with us

Link building la Dobresti, tabara Vanatorul

Tabara Vanatorul Dobresti

Life Things

Link building la Dobresti, tabara Vanatorul

Un weekend minunat la Castelul Cantacuzinilor din Busteni (imagini) si o vizita total nepregatita in tabara Castelul Cantacuzino din BusteniVanatorul Dobresti (imagini) au incheiat saptamana de dinaintea cursurilor scolii de vara GPeC 2012 (Gala Premiilor eCommerce).

Un sentiment greu de exprimat in cuvinte m-a cam incercat cand, dupa 25 de ani, am revazut locurile in care imi petreceam vacantele, parca ceva mai sanatoase decat astazi.

Locul in care se faceau focurile de tabara este exact acelasi chiar si cabanele in care ne odihneam dupa orele de sport sau drumetiile la Scropoasa, Bolboci, Pestera ori la vecinii din taberele „rivale” Cerbul si Caprioara erau in acelasi loc.

Tabara Vanatorul DobrestiDar ca orice zona turistica neexploatata de care tarisoara asta, ma rog conducatorii ei, ar trebui sa profite la maximum, este lasata in grija urmasilor… cred, cu geamuri sparte sau ciuperci pe la colturi, soparle misunand.

Acum, ce cauta „link building„-ul in context :)? E un alt mod de a numi faptul ca am plantat acolo un copacel si, pentru ca sa existe echilibrul, am luat „la schimb” cateva pietre pe care le voi trimite prietenilor din copilarie, cu care am petrecut in urma cu mai mult de un sfert de veac 8 vacante minunate, poate cei mai frumosi ani ai copilariei noastre.

Voi cu ce link building similar va laudati? 🙂

Continue Reading

Ma incapatanez sa fac doar ce-mi place: online, sport, un pic de travel. Studiez oamenii si ii las sa ma surprinda, reusesc. In ultima vreme... ma transform.

Click to comment

Poți comenta, azi e free, pe bune :)

Optimizeaza-ti textul

Zoom in Regular Zoom out

Recomand cu placere

TOP 7 Cele Mai Citite

Proiecte

To Top