Connect with us

Este OneCoin Moneda Digitala In Care Sa Ai Incredere?

Experiente Online

Este OneCoin Moneda Digitala In Care Sa Ai Incredere?

Este OneCoin Moneda Digitala In Care Sa Ai Incredere?

Moneda digitala (cryptomoneda) este rezultatul unei operatiuni matematice si fiecare moneda reprezinta o rezolvare unica ceea ce implica imposibilitatea falsificarii acesteia

De Ce Fenomenul Onecoin Este Asociat Cu „Alt Caritas”?

Sunt doua aspecte pe care le vad aici:

1. Datorita unor „oameni de bine” care au inteles complet gresit fenomenul / sistemul si moneda digitala alegand sa transmita informatia in genul: „Inscrie-te si iti vei dubla suma in cateva zile” sau „Cu Onecoin castigi in foarte scurt timp averi colosale„.

Consider, de asemenea, ca s-au facut greseli si din interior. Iata un exemplu „in maximum un an imi cumpar elicopter” – declaratie prin care, fara sa-si dea seama, autorul participa si el la amplificarea impresiei „caritas”;

2. S-a implementat ideea ca Network Marketing-ul este un ceva de care trebuie sa fugi pentru ca se discuta despre sistem piramidal (vezi video de la sfarsitul articolului). Gasim sistemul piramidal in orice structura organizationala, daca ne gandim bine :).

Cu Onecoin Castigi Intr-un Orizont de Timp Decent?

Vorbim totusi de „minerit” (descoperire de monede) si rezultatele bune se vad in 2-3 ani. Daca alegi sistemul ca si job, rezultatele apar mult mai devreme, dupa prognozele si informarile companiei.

One Coin are, in momentul publicarii articolului, 545.920.000 monede descoperite (minate*) si 1.381.806 de membri in mai mult de 200 de tari. Numarul total de monede Onecoin este limitat la 2,1 miliarde.

Argumente Pro OneCoin

Initial, pentru un om care ia contact prima data cu sistemul par dezavantaje, dar sunt elemente care dau incredere si creeaza fundatia aia solida:

1. Daca vrei sa vinzi monedele imediat dupa ce le-ai obtinut, o poti face momentan pe exchange-ul intern, existand o limita zilnica la vanzarea acestora, in functie de pachetul pe care il detii;
card onecoin

2. 40% din toate comisionele primite se intorc in sistem si produc mai departe pt tine, monede, dar se intorc;

3. MasterCard a agreat parteneriatul cu aceasta moneda, si cardul onecoin  este deja certitudine si in Romania;

Ca un alt element important este faptul ca auditul Onecoin blockchain este facut de Semper Fortis (prezentarea acestui subiect), una dintre companiile de audit recunoscute din Europa.

Monedele sunt descoperite doar in blockchain**, membri isi pot vedea monedele in backoffice-ul platformei pusa la dispozitie de companie.

Onecoin va fi pe prima pozitie cel putin din punct de vedere al capitalizarii. La un calcul simplu 2,1 miliarde monede x 5,27 eur (valoarea din acest moment, dar aceasta va crese semnificativ) = 11,067 mld eur, fata de 21 milioane monede x 379 eur = 7,96 mld eur, in cazul Bitcoin.

Onecoin in Romania

Foarte pe scurt, afacerea Onecoin in Romania a inceput in mai 2015, iar dr. Ruja Ignatova, fondatorul companiei, a onorat invitatia reprezentantilor nostri la Gala de la RomExpo din 23 ianuarie 2016, unde au participat peste 2000 de simpatizanti.

Urmarind atent profilul celor care agreeaza moneda despre care vorbim si sistemul in sine am concluzionat ca acestia apartin tuturor categoriilor sociale.

Astazi, mai mult de 5500 de romani sunt inregistrati de platforma.

Iata o discutie amuzanta despre Network Marketing si Sistem Piramidal:

* minare – procesul prin care sistemul descopera monedele
** blockchain – baza de date care mentine o lista de inregistrari in continua crestere, protejate impotriva falsificarii

Citeste si Banii inseamna putere, Moneda Digitala… viitorul banilor si urmareste din back office un sistem matematic gestionat.

Acest articol reprezinta strict punctul meu de vedere.

Vezi si magazinul Bitcoin Romania

credit foto: onecoin.eu

Ma incapatanez sa fac doar ce-mi place: online, sport, cateva calatorii. Studiez oamenii si ii las sa ma surprinda, reusesc.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Banii inseamna putere, Moneda Digitala... viitorul banilor

  2. dracu

    18/11/2018 at 19:57

    Tare miroase a tzeapa adevarata.

Poți comenta, azi e free, pe bune :)

Optimizeaza-ti textul

Zoom in Regular Zoom out

Recomand cu placere

TOP 7 Cele Mai Citite

Proiecte

To Top