Connect with us

Este OneCoin Moneda Digitala In Care Sa Ai Incredere?

Experiente Online

Este OneCoin Moneda Digitala In Care Sa Ai Incredere?

Este OneCoin Moneda Digitala In Care Sa Ai Incredere?

Stim deja ca moneda digitala (cryptomoneda) este rezultatul unei operatiuni matematice si fiecare moneda reprezinta o rezolvare unica ceea ce implica imposibilitatea falsificarii acesteia

De Ce Fenomenul Onecoin Este Asociat Cu „Alt Caritas”?

Sunt doua aspecte pe care le vad aici:

1. Datorita unor „oameni de bine” care au inteles complet gresit fenomenul / sistemul si moneda digitala alegand sa transmita informatia in genul: „Inscrie-te si iti vei dubla suma in cateva zile” sau „Cu Onecoin castigi in foarte scurt timp averi colosale„.

Consider, de asemenea, ca s-au facut greseli si din interior. Iata un exemplu „in maximum un an imi cumpar elicopter” – declaratie prin care, fara sa-si dea seama, autorul participa si el la amplificarea impresiei „caritas”;

2. S-a implementat ideea ca Network Marketing-ul este un ceva de care trebuie sa fugi pentru ca se discuta despre sistem piramidal (vezi video de la sfarsitul articolului). Gasim sistemul piramidal in orice structura organizationala, daca ne gandim bine :).

Cu Onecoin Castigi Intr-un Orizont de Timp Decent

Vorbim totusi de „minerit” (descoperire de monede) si rezultatele bune se vad in 2-3 ani (dupa prognozele companiei). Daca alegi sistemul ca si job, rezultatele apar mult mai devreme.

One Coin are, in secunda publicarii articolului, 545.920.000 monede descoperite (minate*) si 1.381.806 de membri in mai mult de 200 de tari. Numarul total de monede Onecoin este limitat la 2,1 miliarde.

Argumente Pro OneCoin

Initial, pentru un om care ia contact prima data cu sistemul par dezavantaje, dar sunt elemente care dau incredere si creeaza fundatia aia solida:

1. Daca vrei sa vinzi monedele imediat dupa ce le-ai obtinut, o poti face momentan pe exchange-ul intern, existand o limita zilnica la vanzarea acestora, in functie de pachetul pe care il detii;
card onecoin

2. 40% din toate comisionele primite se intorc in sistem si produc mai departe pt tine, monede, dar se intorc;

3. MasterCard a agreat parteneriatul cu aceasta moneda, si cardul onecoin  este deja certitudine si in Romania;

Ca un alt element important de trust in moneda este faptul ca auditul Onecoin blockchain este facut de Semper Fortis (ai aici prezentarea acestui subiect), una dintre companiile de audit recunoscute din Europa.

Monedele sunt descoperite doar in blockchain**, membri isi pot vedea monedele in backoffice-ul platformei pusa la dispozitie de companie si fiecare tranzactie este adevarata si corecta.

Onecoin va fi pe prima pozitie cel putin din punct de vedere al capitalizarii. La un calcul simplu 2,1 miliarde monede x 5,27 eur (valoarea din acest moment, dar aceasta va crese semnificativ) = 11,067 mld eur, fata de 21 milioane monede x 379 eur = 7,96 mld eur, in cazul Bitcoin.

Ca idee, Juha Parhiala, castiga peste 4 milioane de dolari in fiecare luna din Onecoin.

Onecoin in Romania

Foarte pe scurt, afacerea Onecoin in Romania a inceput in mai 2015, iar dr. Ruja Ignatova, fondatorul companiei, a onorat invitatia reprezentantilor nostri la Gala de la RomExpo din 23 ianuarie 2016, unde au participat peste 2000 de simpatizanti.

Urmarind atent profilul celor care agreeaza moneda despre care vorbim si sistemul in sine am concluzionat ca acestia apartin tuturor categoriilor sociale.

Astazi, mai mult de 5500 de romani au incredere in moneda digitala si sunt inregistrati de platforma.

Evident ca pe internet vei gasi si articole negative pentru ca doar atunci cand nu contezi nu se vorbeste rau despre tine, dar daca sunt exceptii si ai vazut vreun brand/produs/serviciu zugravit doar pe plus, anunta-ma! Dau o bere :).

In concluzie

Eu am incredere in moneda digitala, tu ai incredere in Onecoin?
Daca da, creeaza-ti un cont gratuit si te convingi de sistem, din interior, dar in 7 zile trebuie sa-l activezi
Daca nu, nu. Nu te grabi! Ramai in standby si informeaza-te.

Iata o discutie amuzanta despre Network Marketing si Sistem Piramidal:

Voi continua sa te informez despre moneda digitala si despre afacerea OneCoin pentru ca, este deja evident, reprezinta un pas important catre noua era a banilor.

* minare – procesul prin care sistemul descopera monedele
** blockchain – baza de date care mentine o lista de inregistrari in continua crestere, protejate impotriva falsificarii

Citeste si Banii inseamna putere, Moneda Digitala… viitorul banilor si urmareste din back office un sistem matematic gestionat.

Acest articol reprezinta strict punctul meu de vedere.

Vezi si magazinul Bitcoin Romania

credit foto: onecoin.eu

Ma incapatanez sa fac doar ce-mi place: online, sport, un pic de travel. Studiez oamenii si ii las sa ma surprinda, reusesc. In ultima vreme... ma transform.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Banii inseamna putere, Moneda Digitala... viitorul banilor

Poți comenta, azi e free, pe bune :)

Optimizeaza-ti textul

Zoom in Regular Zoom out

Recomand cu placere

TOP 7 Cele Mai Citite

Proiecte

To Top