Connect with us

Romania Mon Amour… 1/1, tras 1, motor, actiune!

Romania mon amour - andrei chiriac regizor scenograf coproducator

Life Things

Romania Mon Amour… 1/1, tras 1, motor, actiune!

Romania Mon Amour, filmul autentic romanesc de lung metraj ce poarta semnatura lui Andrei Chiriac  Regizor, Scenarist si producator ar putea avea premiera in acest an

Romania mon amour - andrei chiriac regizor scenograf coproducator
Romania este un izvor nesecat de subiecte pentru comedie„, de aici incepe povestea.
Filmul, o comedie in care intreaga echipa are mare incredere, este structurat in patru scurt metraje care trateaza actualitatea pura, romaneasca.

Personajele principale ale primei parti, sunt: Pavel Barsan, Orlando Petriceanu, Ramona Cutina, Eduard  Cirlan, Claudia Susanu la care se adauga si cativa studenti de la facultatea de teatru.

Premiera lung metrajului Romania Mon Amour, produs impreuna cu Umbra Film, este prognozata pentru aceasta vara, inainte de alegerile locale intrucat ultima parte are si o „tenta un pic politica, este vorba despre realegerea unui primar intr-un sat de undeva din centrul Romaniei”.

A fost o energie foarte foarte buna pe platou. Ma asteptam sa iasa bine, dar a iesit foarte bine, am muncit foarte mult si nu am simtit oboseala aspect pe care nu l-am intalnit la alte filmari„, a spus Andrei dupa filmarile pentru primul scurt metraj, la Radio Romania Cultural.

Hai sa vedem ce spune unul din personajele cheie ale primei parti.
Pavel Barsan: „Romania Mon Amour, cateva eseuri amuzante despre o actualitate romaneasca nu foarte amuzanta. O tragere de maneca. O atentionare ce sper ca va ramane intiparita in spectator dupa ce efectul rasului va trece.
Pentru mine personal, o zi de filmare extrem de provocatoare si de distractiva in compania unor oameni extrem de misto! Sunt optimist ca va iesi un film foarte bun!

romania mon amour
Toata lumea e dornica sa faca film de comedie. Este un potential enorm in tara asta, actorii au foarte multe de spus, sunt foarte talentati. Din pacate, scenaristii si regizorii romani au ales o alta cale pentru filmul romanesc, au expus o alta imagine a Romaniei in ultimii 15 ani. Ma refer la filmele premiate si foarte laudate in afara tarii, dar prea putin apreciate, adauga Chiriac.

Pe 13 martie, echipa a filmat pentru cel de-al doilea scurt metraj pentru care producatorii i-au adus in prim plan pe actorii Gabriel Rauta, de la teatrul Nottara, Serban Gomoi si Kiara Firan.

Ca in orice actiune, si mai ales in cinematografia de astazi, sponsorii joaca un rol important in dezvoltarea proiectului.
Companiile care doresc sa se implice, il pot contacta pe Andrei pentru detalii suplimentare pe adresa andreichiriacnyc(at)yahoo.com sau la telefon: 0722.281.742.

Despre Andrei Chiriac, regizor, scenarist si producator pentru Romania Mon Amour, care caracterizeaza Romania drept tara povestilor, adevarul.ro scria: „Filmele lui aduc un suflu nou in cinematografia romaneasca, imbinand istoria autohtona si comercialul hollywoodian”.
In paralel, Andrei lucreaza si la „Draculea, Fratia Dragonului„, film pentru care prognozeaza ca in luna aprilie incep filmarile.

Fanpage-ul filmului este contextulabisal, iar #RomaniaMonAmour este hashtag-ul utilizat pe retelele sociale pentru update-uri si informatii despre film.

Hai sa urmarim impreuna teaser-ul primei parti:

Ma incapatanez sa fac doar ce-mi place: online, sport, cateva calatorii. Studiez oamenii si ii las sa ma surprinda, reusesc.

Click to comment

Poți comenta, azi e free, pe bune :)

Optimizeaza-ti textul

Zoom in Regular Zoom out

Recomand cu placere

TOP 7 Cele Mai Citite

Proiecte

To Top