Connect with us

Cum trimiti fericirea, in doar 29 de ore, unde e nevoie

Life Things

Cum trimiti fericirea, in doar 29 de ore, unde e nevoie

fericirea unui copil dotat - jucator de sah
Sunt bucuros sa pot confirma succesul actiunii de la sfarsitul saptamanii trecute: Antrenorul, Lucian Gilea, il va insoti pe Cristi Coca in Georgia la Campionatele Mondiale de Sah la Cadeti din 18-31 octombrie 2016.

Cand vezi un articol cu tenta pesimista, din punctul meu de vedere, si ai incredere ca poti ajuta cumva, daca gasesti coechipier si te mai ajuta si Facebook atunci efectul poate sa fie unul singur: REUSITA.

De ce 29 de ore?

Pentru ca startul povestii incepe joi la ora 15:00, cand distribui prima data informatia pe Facebook…

… si se termina vineri, la ora 19:00, cand primesc confirmarea de plata. WOW! Atat de repede!

confirmare de plataDau apoi vestea familiei.
Pe langa bucuria si emotia usor de imaginat, ma intampina cu o surpriza: „Daca se mai strang bani, Cristi si antrenorul pot ajunge si la Campionatul European din 17-28 august 2016, participare care pana acum nu se putea lua in calcul„.

Inscrierea la un alt turneu puternic il poate pregati si mai bine pe baiat pentru podiumul de la Mondialele din toamna„, imi spune antrenorul.

Gratie unor oameni speciali, Corina Neagu care a participat activ la aceasta poveste si Anonimului, pentru ca asa doreste sa-l numim… Anonim. Eu il retin ca Suflet Mare si iubitor de Sah.

Cu siguranta au mai fost si vor mai fi prieteni care participa la strangerea de fonduri pentru pregatirea lui Cristi.
Cu totii le multumim foarte mult si ii asiguram ca toate donatiile/sponsorizarile se fac, legal, pe baza contractelor aferente.
Voi updata postul cu numele acestora, la momentul potrivit.

Ce te incarca si motiveaza sa participi la astfel de cauze

  • Mesajul primit de la mama lui Cristi:
    Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru fiul meu. 
    Vestea ca dorinta lui s-a materializat si antrenorul ii va fi alaturi la mondiale se pare ca astazi (20.05) l-a motivat si mai mult, castigand runda de dimineata, iar la cea de dupa amiaza facand remiza cu un adversar foarte puternic.
    Va multumesc inca odata si prin intermediul dumneavoastra tin sa le multumesc si tuturor celor care au avut bunavointa de a se implica in aceasta actiune„. Cristi era la Cupa Phoenix, in Buzau.
  • Sponsorul care isi doreste sa ramana anonim

Anonimule, iti multumim. Inca o data!

Ma incapatanez sa fac doar ce-mi place: online, sport, cateva calatorii. Studiez oamenii si ii las sa ma surprinda, reusesc.

Click to comment

Poți comenta, azi e free, pe bune :)

Optimizeaza-ti textul

Zoom in Regular Zoom out

Recomand cu placere

TOP 7 Cele Mai Citite

Proiecte

To Top