Connect with us

SquashMania, un proiect drag lasat in asteptare pentru urmatoarea perioada

Sport - Pasiuni

SquashMania, un proiect drag lasat in asteptare pentru urmatoarea perioada

SquashMania – o experienta frumoasa, un proiect deosebit la care am lucrat foarte mult, dar cu notificare prematura de Low Energy

squashmania apoape de inceputuri la aerosquash baneasa

Aerosquash Baneasa

Iata doua dintre motivele care m-au facut sa dau pauza proiectului

1. Comunitatea jucatorilor n-a raspuns cum ma asteptam

La un moment dat, un jucator din Brasov imi spune: „Habar n-ai tu cati urmaresc SquashMania, toata tara, crede-ma” – ok, dar daca nu reactionam… degeaba. Foarte putine share-uri pentru informatii pe care eu le-am considerat utile.
Poate ca:
– nu exista interes sau faptul ca joci squash pare nedemn pentru a share-ui informatia cu prietenii;
– postarile nu erau agreate, dar se puteau da semne in sensul asta;
– din lipsa timpului…

Un exemplu in cifre: Interviu Ramy Ashour citit de 170 de oameni si vizitat de 223 de ori 🙂 de la publicare si pana astazi (25.06.15 – 2.12.16)

ramy-statistics-sqm
2. Cluburile nu au inteles importanta promovarii in Social Media

Am solicitat cluburilor informatii inside, despre competii, jucatori, orice eveniment cat de mic din club pe care apoi sa le promovez pe site si in Media – desele raspunsuri primite se refera la timp.

Evident, au fost si exceptii: Micky Puskas (Oradea – Cluj), care participa activ si astazi, si, in cateva randuri, Ilie Banica (West Side Constanta). De asemenea, si Huni pentru proiectele de inceput cu juniorii.

squashmania - infinity sport arena bucuresti

Infinity Sport Arena

Partea pozitiva

Pe partea aia frumoasa remarc o colaborare excelenta cu Pro Squash Romania prin Romanian Open Squash cu Sebastian Baciu si Calin Codarcea.

Multumesc colegilor care au participat activ in diferite momente: Eugen Axinte – a scris mult pe partea tehnica (vezi articolele), Andreea Maioreanu – a intervievat on/offline jucatori din topul mondial (vezi colectia), Bogdan Tulai. A mai scris pentru SquashMania si Dragos Iordan – medical stuff (vezi aici).

Au mai avut interventii: Andra Petrica, Rostislav Matocha, Cosmin Horobeanu, carora le multumesc, de asemenea.
Daca am omis pe cineva, il rog sa ma ierte, sa treaca peste si sa dea un semn :).

squashmania-stefan-alexandra-bogdan-sq
Despre SquashMania

Lansat in 2013 pentru promovarea squash-ului in Romania, in special pe canale media online. Website-ul contine informatii de contact si localizare a cluburilor de squash, comunitati online, interviuri, tips antrenamente, jucatori, competitii etc.
4000 + Fani pe retelele sociale: Facebook, Twitter, Instagram, Youtube etc. Pe Canalul SquashMania de pe Youtube sunt publicate peste 400 + selectii video din meciuri, competitii, festivitati de premiere etc.

Iata si rezultatele in cautarile de pe Google, dupa cuvintele cheie mentionate pe coloana din stanga (click pe imagine pentru rezolutie buna):

Captura Mintmetrics
Poti afla ce a facut miscarea sau care au fost castigatorii Premiilor SquashMania ori despre primul si singurul party.

Imi pare rau ca nu s-a putut mai mult, poate am gresit eu, poate nu suntem inca pregatiti pentru a adopta si promova sporturile noi… nu stiu.
SquashMania m-a invatat ca sportul este un must al vietii de azi, am cunoscut o multime de oameni deosebiti in toata tara si pentru asta sunt bucuros.

Le multumesc tuturor si sper sa ne reintalnim curand!

Ma incapatanez sa fac doar ce-mi place: online, sport, cateva calatorii. Studiez oamenii si ii las sa ma surprinda, reusesc.

Click to comment

Poți comenta, azi e free, pe bune :)

Optimizeaza-ti textul

Zoom in Regular Zoom out

Recomand cu placere

TOP 7 Cele Mai Citite

Proiecte

To Top